Δεκέμβριος 2016
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ “ΜΕΛΛΗΝ” ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ YOLENΙ’S
Costas Rellos presenting his premium honey Mellin at YOLENI’S following the invitation by Kostas Tsaousis, renowned journalist for his strong focus on business innovation. Excellent and inspiring storytelling!



Νοέμβριος 2016
Δημοσίευση στο διαδικτυακό περιοδικό The Food & Leisure Guide για το μέλι με θυμάρι
Οκτώβριος 2016
Συνέντευξη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Δημοσίευση στο διαδικτυακό περιοδικό The Food & Leisure Guide για το μέλι ελάτης και θυμαριού
Ιούνιος – Ιούλιος – Αύγουστος 2016
ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΑΝ ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
Δημοσίευση στην εφημερίδα Στ. Ελλάδας “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ“
Ιανουάριος – Μαϊος 2016
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
“Η ΦΩΝΗ ΤΗς ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ“
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ iCOOKGREEK
Οκτώβριος 2015
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ “ΜΕΛΛΗΝ” ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Επιλογή του “ΜΕΛΛΗΝ”, για την συμμετοχή του σε παρασκευή και παρουσίαση εκλεκτών παραδοσιακών συνταγών από τον κορυφαίο αρχιμάγειρα και ιδρυτή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας κο Νικόλαο Σαράντο και τον κ. Eλευθέριο Μπαϊράμη, καθηγητή της Σχολής Τουριστικής Εκπ/σης Γαλαξειδίου.
Δημοσίευση στο διαδικτυακό περιοδικό The Food & Leisure Guide