Δεκέμβριος 2016

Συνέντευξη στην εφημερίδα ΑΓΡΟ-BUSINESS.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ “ΜΕΛΛΗΝ” ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ YOLENΙ’S
Costas Rellos presenting his premium honey Mellin at YOLENI’S following the invitation by Kostas Tsaousis, renowned journalist for his strong focus on business innovation. Excellent and inspiring storytelling!
 

Νοέμβριος 2016

Δημοσίευση στο διαδικτυακό περιοδικό The Food & Leisure Guide για το μέλι με θυμάρι

Οκτώβριος 2016

Συνέντευξη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Δημοσίευση στο διαδικτυακό περιοδικό The Food & Leisure Guide για το μέλι ελάτης και θυμαριού

Ιούνιος – Ιούλιος – Αύγουστος 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
“Η ΠΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ”

HPENATHSANATOLHS

ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΑΝ ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Δημοσίευση στην εφημερίδα Στ. Ελλάδας “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ

Ιανουάριος – Μαϊος 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Η ΦΩΝΗ ΤΗς ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ

fonipentapolis

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ iCOOKGREEK

icookgreek

Οκτώβριος 2015

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ “ΜΕΛΛΗΝ” ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
GALAXIDI_EXP_2    GALAXIDI_EXP     SARANTOS

Επιλογή του “ΜΕΛΛΗΝ”, για την συμμετοχή του σε παρασκευή και παρουσίαση εκλεκτών παραδοσιακών συνταγών από τον κορυφαίο αρχιμάγειρα και ιδρυτή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας κο Νικόλαο Σαράντο και τον κ. Eλευθέριο Μπαϊράμη, καθηγητή της Σχολής Τουριστικής Εκπ/σης Γαλαξειδίου.

Δημοσίευση στο διαδικτυακό περιοδικό The Food & Leisure Guide  

Σεπτέμβριος 2015

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗν ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ”

kostas_rellos

Ποιο μπορεί να είναι το «μυστικό της επιτυχίας» σήμερα; Τι μπορεί να κάνει μια ιδέα… επιχείρηση και αυτή η «ιδέα» να καταφέρει να αποσπάσει μια παγκόσμια διάκριση;

Αύγουστος 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
prwtothema
ΔΗΜΟΣΙΕYΣΕΙΣ

choicetv.org.uk

newmoney.gr

amfissapress.gr

 

Ιούνιος – Ιούλιος 2015

 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ OLIVE

MELLIN-MAMALAKIS

 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ 
fr_participation

Συμμετοχή του «ΜΕΛΛΗΝ» Premium Μέλι Ελάτης με Θυμάρι, σε έκθεση προϊόντων υψίστης ποιότητας στο Παρίσι.